top of page
  • Drone Expert

Welke drone moet ik kopen voor mijn kind?

De vraag 'Welke drone moet ik kopen voor mijn kind?' is een vraag die we veel voorbij zagen komen op het internet. Deze vraag gaan wij hier onder proberen te beantwoorden.


Allereerst is het natuurlijk verschillend per gezin en gelegenheid welke drone je moet kopen, maar wij denken dat wij een mooie lijst met criterea hebben samengesteld om u te helpen bij uw keuze.


Om te beginnen moet de drone niet te duur zijn want de kans dat uw kind hem per ongeluk de boom in vliegt of een botsing maakt valt niet uit te sluiten en het zou zonde zijn als je 1000 euro drone dan kapot is.


Als tweede denken wij dat het belangrijk is dat die makkelijk bestuurbaar is, dit omdat vooral iets kleinere kinderen vaak voldoende hebben aan gewoon 2 joysticks en een controller die lekker in de hand ligt en niet al die gekke snufjes nodig hebben die sommige drone controllers tegenwoordig hebben.


Als laatste raden wij u ook aan een drone te kopen met propeller bescherming, omdat de meeste kinderen nog niet heel goed kunnen vliegen is de kans vrij reeël dat die een keer een takje raakt of ergens per ongeluk tegen aan vliegt. In dit soort situaties is het heel fijn om propeller bescherming te hebben aangezien de propellers toch wel het meest breekbare gedeelte van de drone zijn en niemand zin heeft om na iedere vliegtocht die propellers te verwisselen.


Samenvattend raden wij u aan om een drone te kopen die 1 niet te veel geld kost 2 makkelijk bestuurbaar is en 3 propeller bescherming heeft. Als u echt geïnteresseerd bent in het kopen van een drone voor uw kind kunt u gerust een kijkje nemen in ons lijstje voor top 5 beste drones voor kinderen.

5 weergaven0 opmerkingen
bottom of page