top of page
  • Drone Expert

Top 5 beste drones voor mijn kind

Op plek 5:| De DJI Mavic mini

Op plek 5 staat ook meteen de duurste van het rijtje de DJI mavic mini deze drone is de perfecte drone voor iemand die net begint met vliegen maar het wel serieus aan wil pakken. Deze drone beschikt namelijk over waarzinnige specs maar hij heeft ook een hoog prijskaartje namelijk 370 euro! Nou kan ik uit eigen ervaring zeggen dat dit een geweldige drone is die elke cent waard is maar voor een kind die een beetje wil spelen en niet echt geïnteresseerd is in de camera is dit gewoon simpel weg te veel geld.


Bestel hem hier: http://bit.do/DJImavicmini


Op plek 4: De Gear2Play infinity Drone

Op plek 4 staat De Gear2Play infinity Drone dit is een drone voor iets kleinere kinderen die geen camera hoeven en gewoon willen vliegen en plezier maken. De drone is makkelijk te besturen en erg wendbaar. Ook beschikt die over propeller bescherming wat fijn is om schade bij botsingen te voorkomen. Voor maar 25 euro heb je een mooie deal in huis en kan uw kind er veel plezier van beleven.


Bestel hem hier: http://bit.do/Gear2Play-Infinity-Drone


Op plek 3: Syma X5HW - RC Quadcopter - Blauw


op plek 3 staat de Syma X5HW - RC Quadcopter deze drone is geschikt voor uw kind als die een drone zoekt die relatief goedkoop is namelijk 60 euro, geschikt is om mee te spelen en wel een camera heeft. Hij is wel redlijk moeilijk te vliegen dus wij raden een minimum leeftijd aan van tussen de 10 en de 12 maar als je dan uiteindlijk de drone onder controle hebt is het tijd om flips te maken en hele mooie shots te nemen.


Bestel hem hier: http://bit.do/Syma-X5HW-RC-Quadcopter-Blauw


Op Plek 2: Gear2play smart Drone


Op plek 2 staat de Gear2play smart Drone dit is een geweldige drone voor kleinere kinderen die graag een makkelijk bestuurbare drone willen waar je mee kan spelen maar ook mooie shots mee kan maken. De drone vliegt stabiel, kan ongeveer 10 minuten vliegen en is te besturen via een afstandsbediening die je verbind met je smartphone. Voor 50 euro is dit een hele goede deal en haal je een hele mooie drone inhuis.


Bestel hem hier: http://bit.do/Gear2play-smart-Drone


Op plek 1:Ryze Tello Powered by DJI


En dan eindlijk op plek 1 staat de Ryze Tello Powered by DJI deze drone is perfect voor de beginnende vlieger die wel een kwaliteit drone wil maar niet te veel wil betalen. Voor 100 euro heb je een drone die 13 minuten vliegt, filmt in 720p, fotos maakt van 5mp, ruim 100 meter berijk heeft en beschikt over een automatische opstijg en landing functie. Deze drone staat op de eerste plek omdat het prijs kwaliteit gezien gewoon een hele goede deal is en geschikt is voor iedere beginnende vlieger die opzoek is naar een kwaliteit drone voor niet te veel geld.


Bestel hem hier: http://bit.do/Ryze-Tello-Powered-by-DJI

28 weergaven0 opmerkingen
bottom of page