top of page
  • Drone Expert

Ryze Tello Powered by DJI ReviewDe Ryze tello powered by DJI drone is een must have voor mensen die net beginnen met vliegen en een goedkope drone zoeken die wel beschikt over een camera.


Met gemiddeld een 4,5 uit de 5 op bol.com zijn de bijna 100 reviewers het wel eens, dit is de drone voor een beginnende vlieger die niet meteen een hele smak geld wil neerlegggen voor een dure a-merk drone.


Deze drone word ook wel de goedkopere versie van de DJI mavic mini genoemd omdat het prijs kwaliteit gezien gewoon een hele goede deal is. Voor 'maar' 100 euro is die een respectabele 270 euro goedkoper dan de DJI mavic mini ter wijl die nog steeds beschikt over goede specs. Hij kan namelijk filmen met 720p en fotos nemen van 5 mp wat gewoon heel goed is voor een beginennde vlieger zoals bevoorbeeld uw kind. Ook kan die 13 minuten achter elkaar door vliegen en heeft die een bereik van ongeveer 100 meter. Als je iets betere specs wil kan ik je aanraden even ons artikel over de DJI mavic mini te lezen.


Als je de drone besteld krijg je uiteraard de Tello drone zelf (inclusief accu), 4 propellers, 4 propeller beschermers en een propeller verwijder tool. De aftandsbediening is los verkrijgbaar voor 34 euro en bestuurd de drone heerlijk via een app die je kan downloaden op je telefoon.


Samenvattend is die de perfecte drone voor een beginnende vlieger die niet te veel geld uit wil geven of het perfecte cadeau voor uw kind die al lang verlangt naar een drone met camera. Prijs kwaliteit gezien is die gewoon een geweldige deal en raad ik hem zeker iedereen aan die op zoek is naar een goeddkope maar wel mooie drone.


bestel hem hier: http://bit.do/Ryze-Tello-Powered-by-DJI

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page