top of page
  • Drone Expert

DJI Mavic Mini reviewAls je nog niet van de DJI Mavic Mini gehoord hebt dan is het zeker de moeite waard om dit artikel even te lezen want het is een extreem goede deal en als je hem vandaag besteld heb je hem morgen in huis.


Met meer dan 1500 reviews verdeeld over bol.com en amazon krijgt die 4,5 sterren van de 5 en zijn de meeste drone vliegers er dus wel over uit dat dit de beste drone is om te kopen voor beginnende drone vliegers.


Maar wat voor product is het nou eigenlijk? Nou eigenlijk is het de opvolger van de DJI spark een kleine drone die eind 2017 op de markt kwam. Deze DJI spark was ook op de markt gebracht met het idee om een kleine drone die relatief goedkoop was, maar wel van goede kwaliteit te verkopen.


Wat is er dan veranderd? De Mavic mini heeft behalve dat die even klein is gebleven eigenlijk een hele nieuwe look gekregen. Ten opzichte van de spark hebben ze hem een wat proffesionelere look gegeven door de lichtjes er af te halen en hem mooi strak te maken met toch een sportief randje.


Maar wat krijg je nou eigenlijk als je deze drone koopt? Nou je krijgt natuurlijk de DJI Mavic Mini, een Intelligent Flight Battery, een Flight Controller, 4 Reserve propellers, RC Micro USB kabel, RC USB-C kabel, RC Apple Lightning kabel, Reserve joysticks, Gimbal protector, Schroevendraaier, Schroeven (reserve), Handleidingen en ook nog Twee jaar garantie.


Als je nog niet genoeg hebt aan dit dan kan je altijd de DJI Mavic mini fly more editie kopen waar je onder andere een hoes, 3 batterijen, een batterij oplaat station voor 3 batterijen propellor bescherming, 12 extra propellors en nog veel meer krijgt voor maar 110 euro meer.


Dan nu eindlijk de specificaties, waar het eigenlijk echt om gaat. Door middel van een verbeterde accu techniek kan die nu met een volle accu 30 minuten vliegen wat voor zo'n kleine drone erg lang is. Hij heeft een bereik van 4 kilomter en kan tot 3 kilometer hoog vliegen met een maximale snelheid van 46,8 km/u. Ook kan die ondanks zijn compacte afmeting flimen in 2.7 k met 30 fps en beschikt die over een fotofunctie waarmee die 12 MP foto's kan maken. Hij heeft zelfs nog over allemaal andere functies die het filmen voor beginners gewoon veel makkelijker maakt, zo hoef je je nooit zorgen te maken over opstijgen of landen want dat doet die automatisch en beschikt die over 4 quickshots waarmee automatisch filmachtige shots kan maken.


Maar dit is nog niet het beste, want dat is namelijk dat die 249 gram weegt. Nu zal je misschien denk 'huh wat maakt dat nou uit?' maar dat is veel belangrijker dan je denkt want naast dat die hierdoor gewoon in je broekzak past komt er op 31 December 2020 ook een nieuwe wet waarbij je een soort cursus moet volgen voordat je drones mag vliegen die zwaarder dan 250 gram zijn. Dus deze drone mag je ook in 2023 gewoon zonder problemen vliegen.


Om alles samen te vatten is deze drone echt iedere cent waard. Hij is voor maar 370 euro relatief goedkoop en beschikt die over een hoge kwaliteit camera met veel functies om het vliegen gewoon net even iets makkelijker te maken.


Bestel hem hier: http://bit.do/DJImavicmini

Bestel hier de fly more combo: http://bit.do/DJImavicminiflymorecombo

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page